Monfils Management Consultants

Verkopen is onze passie, controleren is noodzaak om iets te bereiken.

Meer

Wij beschikken over een unieke logistieke kennis en een wereldwijd netwerk van vrienden, kennissen, partners en opdrachtgevers. Dit alles ervaren en opgedaan als aandeelhouders en eigenaren van grote internationale verhuis- en relocation bedrijven met opdrachtgevers zoals Nokia, Nissan, HP, Thales, IBM, internationale ambassades of overheid, etc. Reizen was een passie, vreemde landen bezoeken, culturen leren en begrijpen om zaken met ze kunnen doen en vooral altijd jezelf afvragen waarom doen ze dingen anders dan wij gewend zijn en hoe is dat ontstaan.

Door de economische teruggang zijn werkgevers/opdrachtgevers kritischer geworden.

Afgelopen decennia zijn beslissingen genomen zonder fundament of goed vooronderzoek, uit emotie of door financiƫle welvaart en dan nog maar te zwijgen over persoonlijke belangen. Of het nu het aannemen van personeel betreft of het doen van grote investeringen. Door de economische teruggang denkt men vaak terug aan beslissingen welke men jaren geleden heeft genomen en vooral of deze wel goed waren. Teruggaan in de tijd is niet mogelijk, dus zal men vaak rigoureus moeten ingrijpen. Vanzelfsprekend wordt de verantwoordelijke persoon hierdoor niet populair en zal een ieder aan de zijlijn dit misbruiken om tekortkomingen of fout genomen beslissingen te bekritiseren.

Problemen zien wij als een uitdaging. Uitdagingen zijn ons werk en motiveert ons.

Werk is pas af als een opdrachtgever tevreden is en er duidelijkheid is of een doelstelling wel of niet gehaald kan worden. Wij werken zonder emotie en betrokkenheid, discreet en in de schaduw van de opdrachtgever.

De beste willen zijn is nog wel eens onze valkuil, maar houdt ons actief en scherp.

Mocht u interesse hebben om ons beter te leren kennen, neem dan contact met ons op: wij luisteren graag naar uw behoefte.

 

© 2024 Monfils Management Consultants

Thema door Anders Norén